3D BIM

De deuren en kozijnen van Krepel Deuren zijn nu volledig in 3D BIM beschikbaar. Om de verschillende disciplines te kunnen voorzien van dezelfde gegevens hebben wij er voor gezorgd dat onze modellen zowel beschikbaar zijn voor Revit als Autocad. Vanaf de beginfase kan de opdrachtgever meekijken in het eindresultaat. Met deze ontwikkeling wordt Krepel Deuren ook nog eens uw digitale assistent.

Om u verder te ontzorgen tijdens het totale proces kunt u de 3D tekeningen (Revit en Autocad) naar ons toesturen. Wij trekken de gegevens er uit en sturen een correcte begroting terug. Het proces wordt hiermee efficiënt en effectief. In het kader van ontzorgen werkt Krepel Deuren ook met eigen monteurs, hebben wij ruime ervaring met het LEAN bouwproces en monteren wij vakkundig en Just In Time de deuren en kozijnen in het werk.

Wilt u onze 3D BIM bestanden ontvangen om deze zo snel mogelijk toe te gaan passen in uw ontwerp en/of bouwtekeningen? Laat het ons weten door uw contact- en adresgegevens achter te laten op 3dbim@krepel.nl. Wij zullen u dan de gegevens toesturen.