Een woning is een thuis. Of dit nu een eengezinswoning, een vrijstaande woning of een appartement is. Achter de voordeur voelen bewoners zich thuis, veilig en comfortabel. De woning ademt de sfeer die bij hen past. Ons Keuze+ concept sluit daar perfect op aan. Met Keuze+ kiezen toekomstige bewoners namelijk zelf online hun luxe binnendeuren. Dit gebeurt via een deurenconfigurator op projectniveau. Daarbij horen natuurlijk ook stalen of houten kozijnen en het bijbehorende hang- en sluitwerk, ook allemaal naar eigen keus.

Van advies tot montage

Waar de architect aansprekende ontwerpen maakt en de aannemer de bouw zo efficiënt mogelijk laat verlopen, adviseert Krepel Deuren over bouw- en regelgeving en esthetiek op het gebied van deuren. We verzorgen het volledige proces: werkvoorbereiding, productie, plaatsing en afmontage. Dat geldt zowel voor de deuren als voor de kozijnen en het hang- en sluitwerk. In de woningen, maar ook in de inpandige bergingen en algemene ruimtes. Een volledig verzorgd totaalpakket dus.

Villa's+Assumerhof.jpg

Het voordeel van Keuze+

Als aannemer biedt u net dat beetje meer dankzij ons Keuze+ concept. U biedt toekomstige bewoners namelijk opties voor hun (luxe) woning of appartement, in plaats van te kiezen voor standaard deuren. Ook voor het beslag zijn diverse keuzemogelijkheden. Hierdoor passen deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk bij de sfeer en inrichting van de woning. Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak, daarom is er Keuze+. In een online omgeving maken toekomstige bewoners een keuze voor luxe deuren met bijbehorend beslag. Is online kiezen toch lastig? Bewoners zijn ook van harte welkom in onze showroom in Klarenbeek.

Lees hier meer over ons Keuze+ concept.

Referenties

Meer referentieprojecten vind u hier.