Meer dan de helft van de gebouwen in Nederland heeft geen woonfunctie en vallen hiermee onder utiliteitsbouw. Denk aan kantoren, industrie, hotels en onderwijsgebouwen. Juist voor dit type gebouwen geldt een strenge wet- en regelgeving. Niet zo vreemd, aangezien dit plekken zijn waar veel mensen bij elkaar komen. Er is daarom veel aandacht voor brandwerendheid en vluchtwegen. Maar ook aan geluidsisolatie kunnen hoge eisen gesteld worden. Dit betekent vaak dat u een gespecialiseerde bouwpartner nodig heeft om zeker te zijn van de juiste maatwerkoplossingen.

Gebruiksgemak en comfort

Krepel Deuren heeft de ervaring en expertise in huis om u volledig te adviseren op het gebied van deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk zodat u voldoet aan alle regelgeving. Daarbij kijken we uiteraard ook naar gebruiksgemak en -comfort. Natuurlijk zorgen we voor de werkvoorbereiding en de montage ter plaatse. We gaan pas weg wanneer alle deuren compleet afgemonteerd zijn en functioneren.

Somfy 1.jpg

Voldoen aan wet- en regelgeving

Deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk vormen vaak slechts een klein deel van de totale bouwsom, toch zijn het zeer belangrijke aspecten om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Mede hierdoor zijn utiliteitsprojecten soms behoorlijk complex. Wanneer een gebouw niet voldoet aan de richtlijnen kan het niet in gebruik genomen worden. We laten daarom niets aan het toeval over en zorgen er middels ons U-bouw+ concept voor dat alles omtrent deuren tot in detail voor u geregeld is.

Doen waar je goed in bent

Bij Krepel Deuren geloven we in doen waar je goed in bent, met volledige focus en toewijding. Onze organisatie bestaat al 150 jaar, in al die jaren hebben we altijd de focus gehouden op het produceren van kwalitatief goede deuren volgens de op dat moment geldende wet- en regelgeving. Natuurlijk blijven we innoveren en meedenken met partijen binnen de bouwkolom, maar onderaan de streep doen we waar we goed in zijn. En daar doet u uw voordeel mee.

Referenties

Meer referentieprojecten vind u hier.