Comfort. Eén van de aspecten die gasten het meest belangrijk vinden wanneer zij een hotel bezoeken. Logisch dus dat toegangsdeuren voor hotelkamers naast brandwerend vaak ook geluidswerend zijn uitgevoerd. Bij geluidswerendheid is de combinatie van de deur met het kozijn van groot belang. De combinatie kan zowel met stalen als houten kozijnen gemaakt worden. Door het afstemmen van de deur op het kozijn met het juiste hang- en sluitwerk, wordt de maximale geluidswering gegarandeerd.

Vanzelfsprekend kunnen de deuren voorzien worden van frezingen voor alle bekende toegangssystemen voor hotels. Na het afhangen van de deuren zijn deze sloten inclusief kaartlezers direct te monteren.

Uitgebreid assortiment

Voor de algemene ruimtes in hotels hebben we een uitgebreid assortiment HPL deuren beschikbaar. Deze deuren zijn niet alleen verkrijgbaar in diverse kleuren, maar zijn ook in uitvoering zeer uiteenlopend. Van strak effen tot chique houtdecor met houtnerf.

Als uw bouwpartner verzorgen we het gehele traject: advies, complete werkvoorbereiding, productie en montage. Dit verzorgen we voor zowel de deuren als de kozijnen en het hang- en sluitwerk.

Breeze hotels.jpg

Duurzaam karakter

In de hotelbranche is duurzaamheid ontzettend belangrijk. In Amsterdam staat bijvoorbeeld het allereerste Zero Energy Hotel ter wereld, Hotel Breeze. Deuren kunnen een bijdrage leveren aan het energiezuiniger maken van een hotel. Door het toevoegen van magneetcontacten in deuren en kozijnen, kunnen zaken als airconditioning en verlichting volledig afgestemd worden op het openen en sluiten van deuren. Dit verlaagt het energieverbruik van een hotel aanzienlijk.

De specialisten van Krepel Deuren denken met u mee over duurzaamheid en circulariteit. Dankzij de flexibiliteit van het productieproces kunnen we snel schakelen en samen met partners in de bouwkolom werken aan nieuwe oplossingen, onder andere op het gebied van duurzaamheid.

Referenties

Meer referentieprojecten vind u hier.