De sportbranche is divers. Van kleinschalige sportscholen en sportclubs tot stadions. Dat betekent dat de toepassingsmogelijkheden van deuren minstens zo uiteenlopend zijn. Toiletten, douches, kleedruimtes, gangen, zalen: voor iedere ruimte en iedere deur gelden anderen eisen. Daarnaast spelen de wensen van de opdrachtgever en de gebruiker ook een grote rol bij de uiteindelijke keuze voor deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk. Oftewel: flink wat aspecten om rekening mee te houden.

Multifunctionele ruimtes

Vochtwerend, brandwerend, geluidswerend en afwerking in de gewenste kleur. Allemaal aspecten waar in ieder geval over nagedacht wordt binnen alle trajecten. Maar wat als ruimtes ook multifunctioneel ingezet worden? De grotere sporthallen en stadions worden soms ook gebruikt voor andere evenementen zoals markten of concerten. Dat brengt weer hele andere vraagstukken met zich mee, ook op het gebied van wet- en regelgeving. Met name op het gebied van brand en vluchtwegen. U begrijpt dat dit vraagt om expertise. Onze specialisten voorzien u van een passend advies en zorgen ervoor dat alles in detail geregeld wordt. Dit maakt Krepel Deuren meer dan alleen een leverancier, we zijn uw bouwpartner.

Sport.jpg

Deuren die tegen een stootje kunnen

Deuren in sportcentra worden intensief gebruikt. U mag verwachten dat deze deuren tegen een stootje kunnen. Door het toepassen van HPL deuren voorkomt u schade aan deuren. Daarnaast maakt u het uzelf gemakkelijk. Kiezen voor HPL deuren betekent ook kiezen voor minimaal onderhoud. Wilt u de deuren en kozijnen extra beschermen? Dan monteren we schopplaten en hoekprofielen. Ook goed om te weten: al onze deuren zijn FSC gecertificeerd.

Referenties

Meer referentieprojecten vind u hier.