In appartementencomplexen zijn meer binnendeuren toepasbaar dan alleen de deuren in de appartementen. Denk aan de inpandige woningtoegangsdeur, de inpandige bergingsdeuren en de deuren in de algemene ruimtes. Deze deuren kunnen ook worden uitgevoerd als (HPL) binnendeur.

Strenge regelgeving

Voor deuren in appartementencomplexen gelden meer regels als bij reguliere woningbouw. Brandwerendheid en inbraakwerendheid zijn belangrijke aspecten. Gaat het om luxe appartementen? Dan zijn er vaak ook eisen met betrekking tot geluidsisolatie.

Ruim assortiment

We beschikken over een ruim assortiment. Dat betekent dat we alle binnendeuren voor appartementen kunnen verzorgen, inclusief houten of stalen kozijnen en hang- en sluitwerk. Uiteraard monteren we het geheel en regelen we alles in het voor- en natraject zodat u nergens omkijken naar heeft.

Al onze deuren zijn standaard FSC gecertificeerd.

Appartementen.jpg

Stoot- en krasvast HPL

Wanneer deuren veel gebruikt worden, wilt u dat ze goed beschermd zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor deuren in algemene ruimtes en bergingen van appartementencomplexen, waar niet alleen bewoners maar ook fietsen en scooters doorheen gaan. Door het toepassen van HPL deuren in deze ruimtes, voorkomt u schade en beperkt u onderhoud tot een minimum. Extra bescherming nodig voor deuren en kozijnen? Kies dan ook voor schopplaten en hoekprofielen. Krepel Deuren verzorgt deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk, inclusief montage.

Referenties

Meer referentieprojecten vind u hier.