Eengezinswoning, rijtjeshuis, vrijstaande woning of villa: de sfeer en inrichting past bij de mensen die er wonen. Het is vaak een afspiegeling van hun persoonlijkheid, waardoor hun huis een warm thuis is. We begrijpen dat deuren hier ook een belangrijke rol in kunnen spelen. Krepel Deuren biedt een variëteit aan deuren, zodat de juiste deur er altijd tussen zit.

Ruim assortiment

Naast onze vlakke (afgelakte) deuren, bieden we ook luxe binnendeuren. Denk aan exclusieve stijldeuren met panelen of glas, voor zowel de modern als de klassiek ingerichte woningen. Of aan eigentijdse lijndeuren voor een hedendaags interieur. Voor alle deuren levert Krepel Deuren bijpassende kozijnen en hang- en sluitwerk. Bewoners zijn bij ons dus aan het juiste adres voor het hele pakket, inclusief montage.

Al onze deuren zijn standaard FSC gecertificeerd.

Woningen.jpg

Deurenconfigurator

Klantgericht bouwen is de nieuwe norm. Toekomstige bewoners willen graag zelf kunnen kiezen. Als aannemer kunt u hierop inspelen door toekomstige bewoners gebruik te laten maken van de deurenconfigurator. We richten een online omgeving in, volledig afgestemd op uw project. Hier presenteren we een aantal luxe deuren en kozijnen met bijbehorend beslag waar toekomstige bewoners uit kunnen kiezen. Zij krijgen hiermee ook direct inzicht in de eventuele meerprijs van de keuzes die zij maken. Simpel en snel!

De deurenconfigurator is onderdeel van ons Keuze+ concept.

Referenties

Meer referentieprojecten vind u hier.