Een complex met zorgappartementen, een zogenaamd WoonZorgComplex (Wozoco), vraagt om een specialistische benadering wanneer het om deuren gaat. Er is sprake van aanvullende eisen met betrekking tot de bediening van deuren. Ook is de toegankelijkheid anders geregeld dan in een normaal appartementencomplex. Veiligheid, comfort en gemak zijn vaak uitgangspunten wanneer we met u meekijken naar geschikte deuren.

Maak het bewoners gemakkelijk

Door deuren te voorzien van seniorensloten maakt u het bewoners makkelijker om hun woning te betreden. In appartementen worden vaak ook schuifdeuren toegepast in combinatie met stijlvolle schuifdeurkozijnen om het gemak en wooncomfort te vergroten. Ook de toepassing van drangers en deurautomaten dragen hieraan bij. De experts van Krepel Deuren denken graag met u mee over toegankelijkheid en veiligheid voor zorgappartementen.

Al onze deuren zijn standaard FSC gecertificeerd.

Zorg.jpg

Doelgroepgerichte oplossingen

Voor ouderen is het openen van deuren soms lastig, dat geldt zeker voor zelfsluitende deuren. Lastig, want de toepassing van dit type deur is vaak een vereiste vanwege brandwerendheid. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om het openen van deuren en het bedienen van sloten makkelijker te maken en het wooncomfort en gemak te kunnen waarborgen. Ook voor zorgmedewerkers maken dit soort oplossingen het verschil. Door de toepassing van de juiste deuren, kozijnen en besturingssystemen kunnen zij zich volledig richten op de zorg voor cliënten.

Maak kennis met onze specialisten

Onze specialisten begrijpen dat deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk voor zorgappartementen om een specifieke benadering vraagt. Dankzij onze ruime ervaring met zorginstellingen, vinden wij altijd de juiste oplossing. Uiteraard in samenspraak met aannemer en opdrachtgever.

Referenties

Meer referentieprojecten vind u hier.