Binnen industriële panden zijn met name brandwerende scheidingen en vluchtwegen van belang. Voor de zogenaamde voetgangersdeuren zijn brandwerende HPL deuren in stalen kozijnen een goede en onderhoudsarme oplossing. Krepel Deuren levert diverse brandwerende HPL deuren die zowel in stalen als in houten kozijnen getest zijn. Dat betekent geschikte deuren voor iedere industriële ruimte.

Kantoorruimte binnen de industrie

Voor kantoren in of bij industriële panden geldt dat scheidingsdeuren tussen hal en kantoor vaak alleen brandwerende eisen hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit te combineren met geluidswerende eisen om de overlast van het geluid uit de hal tot een minimum te beperken.

De specialisten van Krepel Deuren adviseren u graag bij het vinden van de juiste oplossing. Vervolgens verzorgen we de complete werkvoorbereiding en begeleiden we de productie en montage.

Bosch beton 1.jpg

Slimme technische oplossingen

In een omgeving waar veel processen samenkomen zijn slimme technische oplossingen onmisbaar. Denk aan industriële panden of distributiecentra met veel (goederen)stromen. Het toepassen van het juiste hang- en sluitwerk en een goed toegangscontrolesysteem kan al een groot verschil maken voor het in juiste banen leiden van (goederen)stromen. Net als deuren voorzien van elektrische sloten, deuren vastzetten op kleefmagneten, opening door deurautomaten en andere slimme technische oplossingen.

Krepel Deuren werkt voor deze oplossingen samen met gerenommeerde partners, waardoor we voor u het totale plaatje kunnen realiseren.

Referenties

Meer referentieprojecten vind u hier.