In studentenwoningen wonen vaak veel jonge mensen dicht op elkaar. Hierdoor heeft u als eigenaar van een studentenwoning te maken met regels omtrent veiligheid en comfort. Naast brandwerendheid spelen ook inbraakwerendheid en geluidsisolatie een rol wanneer het gaat om deuren. Het is niet voor niets dat in studentenwoningen vaak HPL deuren worden toegepast. Deze deuren voldoen aan de eisen, zijn stoot- en krasvast en de onderhoudskosten zijn laag.

Toegangscontrole

Krepel Deuren adviseert u op het gebied van de beste deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk voor uw situatie. Daarnaast is het mogelijk om een systeem voor toegangscontrole toe te passen om veiligheid binnen studentenwoningen naar een hoger niveau te tillen.

Al onze deuren zijn standaard FSC gecertificeerd.

Studenten.jpg

Weinig onderhoud

Studenten staan bekend als levensgenieters die hun tijd naast hun studie besteden aan gezelligheid, in de breedste zin van het woord. Hierdoor kan het zijn dat er niet altijd heel netjes met een woning wordt omgegaan. Er wordt om die reden vaak gekozen voor de toepassing van HPL deuren. Deze deuren zijn stoot- en krasvast en onderhoudsarm. Door de toepassing van schopplaten op de deuren van bergingen en algemene ruimtes, blijven de deuren lang mooi.

Kies voor stalen kozijnen

Om de deurset compleet te maken, kiest u voor het toepassen van stevige stalen kozijnen. Deze zijn fabrieksmatig afgewerkt met een poedercoating die bestand is tegen het veelvuldig gebruik in studentenwoningen.

Referenties

Meer referentieprojecten vind u hier.