Keuze+ is ons veel gebruikte koperskeuzeprogramma. Klantgericht bouwen is de nieuwe norm en staat bij alle bouwpartners centraal. Iedere eindgebruiker heeft een eigen smaak en specifieke woonwensen die daarop aansluiten. Met Keuze+ kunnen aannemers eindklanten de mogelijkheid bieden zelf online keuzes te maken die passen bij de woonsfeer die zij willen creëren.

Keuzemogelijkheden

De luxe stijldeuren en garnituren van Krepel Deuren maken de sfeer die een woning uitstraalt compleet. Het is dan ook niet voor niets dat we eindgebruikers tal van mogelijkheden bieden. We werken met een exclusief assortiment van degelijke kwaliteit. Er is altijd een deur die past bij de wensen van de klant.

Begeleiding en coördinatie

U begrijpt dat een keuzeconcept zoals Keuze+ meer coördinatie vereist dan de levering van standaard deuren. We nemen aannemers werk uit handen en verzorgen de volledige begeleiding en stellen in overleg met onze klanten optiepakketten samen. Deze pakketten bieden we online of via een projectbrochure aan. Eindgebruikers zijn ook van harte welkom op ons landgoed in Klarenbeek waar een volledige showroom is ingericht.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Onze specialisten adviseren u graag.

Koperskeuze

Keuze+ bestaat uit:

Referenties

Meer referentieprojecten vind u hier.