Waar kantoortuinen en flexplekken een vondst leken, hebben medewerkers steeds vaker behoefte aan andere werkplek varianten. Simpelweg omdat ze zich dan beter kunnen concentreren en minder stress en meer werktevredenheid ervaren. Dat betekent kleinere kantoren en inspirerende werkruimtes. HPL deuren zijn vaak de juiste deuren voor het afsluiten van deze ruimtes.

Talloze mogelijkheden

HPL deuren geven architecten voldoende keuze in kleur en afwerking en kennen een brandwerende uitvoering waarmee voldaan wordt aan wet- en regelgeving. Ook geluidsisolerende deuren behoren tot de mogelijkheden. Een combinatie van eigenschappen is natuurlijk ook mogelijk. Volop mogelijkheden dus en daardoor altijd de juiste deuren voor uw kantoor, inclusief kozijnen en hang- en sluitwerk.

Veiligheid voorop

Om vluchten in geval van nood goed en efficiënt te laten verlopen voorzien we deuren van het juiste hang- en sluitwerk. Vanzelfsprekend voldoet dit aan alle eisen op het gebied van vluchtwegen. We hebben de expertise in huis om projecten volledig te begeleiden. Van advies, via complete werkvoorbereiding tot productie en montage. Zo heeft u nergens omkijken naar én bent u zeker van de juiste oplossing.

Somfy kantoren.jpg

Herinrichting bestaande kantoren

Wanneer bestaande kantoren niet meer voldoen, kan er in plaats van nieuwbouw gekozen worden voor herinrichting van het bestaande kantoor. Deze keuze wint aan populariteit dankzij de opkomst van de circulaire economie. Het is mooi om te zien dat grondstoffen steeds vaker hergebruikt worden. Zo worden bestaande kozijnen bijvoorbeeld opnieuw gebruikt bij de herinrichting van het kantoor.

Gebruikte en nieuwe materialen combineren

De nieuwe deuren die in deze kozijnen geplaatst worden, moeten in sommige gevallen in de nieuwe bestemming voldoen aan brandwerende of geluidswerende eisen. Dan is het belangrijk te controleren of de bestaande kozijnen voldoen aan deze eisen. Dankzij onze ervaring met herbestemming is Krepel Deuren de juiste partner voor deze trajecten.

Ons U-Bouw+ concept is uitermate geschikt voor herinrichtingsprojecten. Binnen dit concept verzorgen we het 3D inmeten, kozijnvolgend contourschaven, het bewerken en monteren van HPL deuren. Dit is een ideale manier om bestaande kozijnen in te meten en de deuren daar vervolgens moeiteloos in af te hangen. Zo lijkt gebruikt materiaal weer als nieuw.

Referenties

Meer referentieprojecten vind u hier.