25 november 2022

Nederland is een mooi vakantieland! De laatste jaren kiezen meer mensen voor een vakantie binnen Nederland. Bestaande recreatieparken renoveren hun oudere bungalows en er komen meer en meer recreatiewoningen bij. De variatie is groot: van tiny houses en basic bungalows tot aan luxe appartementen en grote villa's. De deuren en kozijnen van Krepel vinden ook hun weg richting deze markt.

Marina Resort Leukermeer

In Well (Limburg) wordt Marina Resort Leukermeer gebouwd. Er komen appartementen voor 2 tot 4 personen en verschillende soorten vakantiewoningen voor 4 tot 20 personen. De appartementen zijn verdeeld over drie complexen en hebben allen een privé terras met uitzicht over het Leukermeer. Vrijwel alle vakantiewoningen zijn vrijstaand en beschikken over een royale kavel. In totaal bestaat het park uit 32 appartementen en 148 vakantiewoningen. Er is een diversiteit aan producten toegepast: standaard gelakte stompe en opdekdeuren en luxe deuren in stalen kozijnen. Allen voorzien van hoogwaardig RVS beslag. Uiteraard heeft Krepel ook de montage verzorgd.

Marinapark

Brinckerduyn

Brinckerduyn

200km ten noorden van het Marina Resort, in Appelscha, ligt Green Boutique park Brinckerduyn. In het hart van de Friese natuur, met stuifduinen in de achtertuin en paarse heide op de horizon, staan 34 premium vakantiewoningen met buitenkeuken en sommige zelfs met een eigen zwembad. De Unbrick One, zoals de woning heet, is een combinatie van back-to-basic én high-tech. Keyless entry, een badkamer per slaapkamer en een gevulde wijnklimaatkast. Waar premium en puur samenkomen met inspanning en ontspanning. Voor deze woningen is gekozen voor robuste HPL deuren. Krepel bewerkt de deuren compleet af-fabriek en onze klant hangt de deuren zelf af.

Landal Sluftervallei

In het noorden van Texel, vlak naast het natuurgebied De Slufter, ligt het Landal park Sluftervallei. Het park beschikt over 16 verschillende soorten accomodaties van 4 tot 24 personen. In de jaren negentig zijn 251 van deze recreatiewoningen gebouwd welke in grondig zijn gerenoveerd. Tijdens deze renovatie zijn alle opdekdeuren vervangen.

Sluftervallei

Roompot Graaf van Egmont

Graaf van Egmont

Direct aan de boulevard in Egmond aan Zee staat het appartementencomplex Graaf van Egmont van Roompot. Het complex heeft een complete make-over gehad. Met een grootschalige renovatie zijn de appartementen weer geheel naar de eisen van de huidige tijd. Tijdens de renovatie is er een nieuw deel tegen het oude gebouw aan geplaatst zodat er uitbreiding van het aantal appartementen mogelijk was. Er is gekozen voor een luxe uitstraling door het toepassen van zwarte freeslijndeuren. De bestaande houten kozijnen zijn blijven zitten. De uitdaging was om daar nieuwe deuren voor te maken, zowel in stompe als in opdek uitvoering. In het nieuwe gedeelte zijn stalen (schuifdeur)kozijnen toegepast met dezelfde luxe zwarte deuren.