23 februari 2023

Eén van onze opdrachtgevers in Nederland heeft een luxe resort gebouwd op Curaçao. Vanwege de eerdere goede ervaring met Krepel Deuren, heeft hij ervoor gekozen om onze deuren inclusief kozijnen naar Curaçao te verschepen. In totaal zijn er 148 sets in zeewaardige kratten per containerschip naar Curaçao vervoerd.

Luxe appartementen

Het resort bestaat uit luxe appartementen met een prachtig uitzicht over de omgeving. Het strand en de golfbaan zijn op steenworp afstand te vinden. De hoogwaardige afwerking, een 2e badkamer, airconditioning, het zwembad en zeezicht bij een groot deel van de appartementen geeft een heerlijk vakantiegevoel.

balkon.jpg

Speciale aanpassingen

Om de deuren beter bestand te maken tegen het vervoer en het klimaat in Curaçao, hebben we een aantal aanpassingen gemaakt aan onze standaard uitvoering. Waar in Nederland het niet nodig is om hardhouten randhout toe te passen, hebben we dat bij deze deuren bewust wel gedaan. De onderzijde van de deuren is voorzien van een vochtwerende sealing. De kozijnen zijn op maat gemaakt, ook van hardhout. Daarbij hebben we deze kant en klaar voorzien van scharnierinkrozingen en een RVS sluitplaat. Vervolgens zijn de kozijnen in losse onderdelen geleverd om het verpakken zo voordelig mogelijk te maken. Terplekke konden de kozijnen gemakkelijk in elkaar worden gezet. Met een prima resultaat!

badkamer.jpg
woonkamer.jpg