26 augustus 2020

Naast onze nieuwe website, is nu ook onze nieuwe koperskeuze site online. De koperskeuze site is onderdeel van ons Keuze+ concept. Met dit concept geven wij bouwbedrijven de mogelijkheid om kopers van woningen zelf online keuzes te laten maken die passen bij de woonsfeer die zij willen creëren.

Luxe deuren en beslag

Zowel de luxe deuren als het beslag worden in de koperskeuze site ingevoerd. Wanneer de koper een deur uitkiest, wordt de deur in een fictieve woonsituatie geprojecteerd. Dit geldt ook voor de keuze van het beslag. Zo ziet de koper direct hoe de deur eruit ziet in een praktijksituatie. De meerprijs voor de gekozen deur en het beslag worden vermeld. Op deze manier wordt duidelijk wat de prijsconsequenties zijn. Uiteraard blijven de kopers ook welkom om de deuren in onze showroom in Klarenbeek te komen bekijken.

Deuren2.png

Projectspecifiek

Iedere koperskeuzesite wordt projectspecifiek door ons ingericht. De keuzemogelijkheden in deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk worden door Krepel Deuren toegevoegd aan de site. De kopersbegeleiders van de aannemer kunnen zelf de kopersgegevens wijzigen en kopers toevoegen en verwijderen. Iedere koper krijgt eigen inloggegevens, gebonden aan het bouwnummer van de woning. Het inlogscherm wordt voorzien van een grote projectfoto en het logo van de aannemer. Zo is het direct herkenbaar voor de kopers.

Beslag2.png
Inlogscherm2.png

Ook zwart afgelakte industriële deuren mogelijk

Naast de luxe stijl- en lijndeuren kunnen ook zwart afgelakte industriële deuren worden opgenomen in de koperskeuze site. Zo volgen wij de laatste interieurtrends.

Zwart.png

Heeft u een project waar u de kopers de mogelijkheid wilt bieden om luxe deuren te kiezen? Neem contact met ons op over ons Keuze+ concept inclusief koperskeuze site.