08 juli 2021

Bij Krepel maken we al meer 150 jaar bewuste keuzes. We gebruiken bijvoorbeeld uitsluitend hout met FSC keurmerk afkomstig uit bossen die duurzaam beheerd worden. Het resthout uit de productie is al minimaal, maar wat er is, wordt al jaren ingezet als biomassa en op eigen terrein verbrand voor de aansturing van het productieproces en het verwarmen van de kantoren.

LED verlichting

Binnen ons bedrijf wordt doorlopend gewerkt aan het verder verduurzamen van processen. Momenteel zijn we in fases alle TL verlichting in de productie aan het vervangen voor LED verlichting. De eerste fase is anderhalf jaar geleden afgerond. De volgende fase gaat deze zomer plaatsvinden. Een logische keuze en de volgende stap in verduurzaming.

IMG-20210706-WA0005.jpg

Blijven verduurzamen

Naast dat het machinepark gemoderniseerd is en op zuinige elektromotoren draait, zijn er een aantal leaseauto’s vervangen door elektrische exemplaren. Hiermee blijven we stappen zetten in verdere verduurzaming binnen het bedrijf. Waar mogelijk wekken we zelf energie op, besparen we energie en kijken we naar slimme oplossingen om stappen te blijven zetten op het gebied van duurzaamheid.

IMG-20210706-WA0006.jpg
IMG-20210706-WA0004.jpg