06 oktober 2021

Krepel grijpt momenten die het vieren waard zijn aan om met collega’s en dierbaren samen te komen. Op woensdag 6 oktober werd zowel stilgestaan bij vijf jubilarissen die vorig jaar samen maar liefst 115 jaar werkzaam waren bij Krepel als bij het 150-jarig bestaan van Krepel in 2020. Tijdens een receptie op het landgoed werden de jubilarissen in het zonnetje gezet en kregen zij als verrassing de eerste exemplaren van het Krepel jubileumboek overhandigd.

115 jaar in dienst

In 2020 waren vijf collega’s samen 115 jaar in dienst, absoluut iets om te vieren. Tonnie Hendriksen (operator perslijn) was 40 jaar in dienst, Martijn Boerkamp (projectleider) en Mohamed Mohamud (accountmanager) waren 25 jaar in dienst en Alex Goselink (accountmanager) en Jesper Gerritsen (werkvoorbereider) waren 12,5 jaar in dienst. Dit gezamenlijke 115-jarige dienstverband kan wel karakteristiek genoemd worden voor Krepel. Veel collega’s werken namelijk al een groot deel van hun loopbaan bij Krepel en zijn een belangrijk onderdeel van het mooie verhaal van het familiebedrijf.

Jubilarissen Krepel KLEIN.jpg

Alle jubilarissen ontvingen uit handen van de familie Krepel een exemplaar van het jubileumboek.

v.l.n.r.: Mohamed Mohamud, Tonnie Hendriksen, Jesper Gerritsen, Mw. Krepel, Dhr. Krepel, Martijn Boerkamp, Alex Goselink

Jubileumboek Krepel

Het bedrijf Krepel kent een rijke historie. Inmiddels staat de achtste generatie aan het roer en bestaat het familiebedrijf 150 (+1) jaar. Inventiviteit en ondernemersgeest zijn altijd een rode draad geweest. Van het inzetten op een andere core business door een teruglopende vraag naar koper in de 19e eeuw tot het implementeren van de nieuwste printtechnieken voor het luxe segment houten verpakkingen op de dag van vandaag. 150 jaar Krepel is gebundeld in het prachtige jubileumboek ‘Anderhalve eeuw bedrijvigheid in hout’. Van hoe het familiebedrijf ontstond tot de ambities voor de toekomst en alles daartussen. Het jubileumboek zit in een door Krepel geproduceerde houten kist en wordt overhandigd aan collega’s, oud-collega’s en relaties van Krepel en Landgoed Klarenbeek.

Boek2.jpg