Kozijnen

Stalen kozijnen

Stalen kozijnen

Krepel Deuren voert een breed assortiment aan hoogwaardige stalenbinnendeurkozijnen. Montagekozijnen of inmetselkozijnen en zowel geschikt voor woningbouw als utiliteitsbouw.

Daarnaast bieden wij diverse oplossingen in schuifdeur kozijnen. Zowel in de wand als voor de wand schuivend.

Download hier onze folder

Klik hier om naar de downloads en documentatie van Andusta kozijnen te gaan

Krepel Stalen Kozijnen
Houten ConForm kozijnen

Houten ConForm kozijnen

Het ConForm houten montage kozijn voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van afwerking en duurzaamheid. Krepel past uitsluitend de hoogwaardige houtsoorten Meranti en Grenen toe. Er wordt alleen gevingerlast foutvrij hout toegepast en op aanvraag is het mogelijk de kozijnen te leveren onder het FSC® label. Krepel ConForm kozijnen worden tweemaal gegrond tot een laagdikte van 100mu, in de eerste fase wordt een grondlaag van 60mu aangebracht, hierna worden de kozijnen licht geschuurd en wordt nog een extra grondlaag van 40mu aangebracht (Ral 9010 of Ral 1013).

folder-stalen-kozijn

Download hier onze folder

Houten EleGance kozijnen

EleGance kozijnen in aflakkwaliteit

Het EleGance montagekozijn staat voor individualiteit, maatwerk en keuzemogelijkheden.

Door het uitgekiende design en de constructie van het luxe houten EleGance kozijn in voorlak kwaliteit (uitgevoerd in hardhout) is het mogelijk dit kozijn te plaatsen in dezelfde sparing als een stalen binnendeurkozijn. Dit geldt zowel voor de opdek- als de stompe uitvoering. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig koperswijzigingen toe te passen, zelfs in het laatste stadium van de bouw. Bij het plaatsen van de binnenwanden hoeft er geen rekening gehouden te worden met afwijkende sparingen voor houten kozijnen.

Kortom, flexibeler en besparing in tijd en geld.

Het EleGance kozijn is een voorgelakt kozijn in de kleur wit (Ral 9010) met een totale laagdikte van ca 120 mu en dient op de bouw afgelakt te worden.
Voor de EleGance kozijnen gelden specifieke eisen aan de montage. Informeer hiernaar bij onze verkoopmedewerkers.

EleGance-houten-montage-koz

Download hier onze folder